Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Zima nam letos ni naklonila prav veliko lepih dni in v sredo, ko smo se odpravili na športni dan, je bilo še posebej turobno. Tistih, ki smo izbrali aktivnosti v dvoranah, to ni prav nič motilo. V šoli smo lahko navijali za ekipe, ki so se pomerile v medrazrednem tekmovanju v odbojki in zaploskali dvema zmagovalnima ekipama. V prvi skupini (3. in 4. letniki) je slavila ekipa 3. B oddelka, v drugi (1. in 2. letniki) pa je zmago v žep pospravila ekipa 2. VE oddelka. Čestitamo!
Odbojka3Odbojka2
Prav prijetno je bilo tistim, ki smo si zaželeli vodnih aktivnosti. Odšli smo v Vodno mesto Atlantis in njihova spremljevalka nam je s ponosom prenesla pohvale, ki so jih našim dijakom namenili učitelji plavanja in reševalci iz vode. Ja, to so naši dijaki!

Največ navdušencev je obiskalo Trampolin park Woop, ki so ga odprli decembra lani. Za tiste, ki ne vemo:  na domačem trampolinu se skače, v trampolin parku pa woopa in woopanje je nekaj posebnega, česar na domačem trampolinu ne moreš doživeti. Vtise tistih, ki smo woopali, bomo še slišali, za zdaj naj nam spregovori fotografija.

Trampolin1Pohodniki smo se podali na Šmarno goro, tokrat smo za vzpon ubrali malce manj poznano Mazijevo stezo, ki je od vseh poti na vrh najbolj razgledna. Družbo nam je, kot smo že vajeni, delala tudi četica pasjih prijateljev. Skupaj smo se spodbujali in tako preko Grmade in Sedla dosegli priljubljeno pohodniško točko Ljubljančanov. Ko smo se dodobra razgledali in malce pogreli ob šmarnogorskem čaju, smo se odpravili nazaj proti Tacnu, tokrat po poti Čez korenine.

Čevelj


Zadovoljni pohodniki na vrhu Šmarne gore 1Kljub megli smo uživali tudi na Krvavcu. Z bordi in smučmi smo vijugali po snegu in tako potrdili, da je bil to res pravi zimski športni dan.Smučanje2