Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

P1170719

V sredo, 10. 6. 2015, je bil na naši šoli športni dan. Dijaki so se lahko udeležili ene izmed štirih dejavnosti: pohoda, veslanja, medrazrednega tekmovanja v odbojki na mivki in nogometu.
Pohodniki so se udeležili pohoda na Deben vrh. Pot so pričeli v Zalogu in nadaljevali čez Debni vrh, mimo Pečarja in Češnjice v Sostro. Njihova pot se je končala pri gostilni Kovač. Mnenja dijakov so bila pozitivna, čeprav so bili malo utrujeni.
Druga izmed dejavnosti je bilo veslanje po Ljubljanici. Dijaki so s kanuji odveslali od KKK Ljubljana do Tromostovja in nazaj, nato pa so se preizkusili še v veslanju s kajaki. Po veslanju so si nekateri dijaki privoščili osvežitev v Ljubljanici, saj jih je vročina zelo utrudila, tudi opečena lička so vidna še danes. 

 

P1170749

  20150610 111947     IMG 1649

 

 

 

 

 

Potekali pa sta še dve medrazredni tekmovanji, kjer so se dijaki izkazali pri nogometu in odbojki na mivki. Nogomet je potekal na šolskem igrišču, kjer so si zmago priboril 2. VE razred. Odbojka na mivki pa se je odvijala v Šentvidu; zmagali so dijaki 2. V razreda.
Vsi dijaki so se imeli izjemno lepo v tem krasnem sončnem dnevu. Vse pohvale 2. VE in 2. V, saj so si priborili prvi mesti v igrah z žogo. Dijaki, ki so športnega dneva oproščeni, so dobili posebne naloge (fotografiranje, kratek zapis o ŠD, sojenje).
Zapisala Tinkara