Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

V sredo, 13.3.2013 je na Gimnaziji in veterinarski šoli potekal športni dan, ki so se ga udeležili dijaki od 1. do 3. letnika. Dijaki so lahko izbrali med eno od naslednjih vsebin:

  • plesne delavnice v plesni šoli Plesna zvezda
  • bowling s pohodom
  • pohod na Rašico
  • medrazredno tekmovanje v odbojki

Plesna delavnica modernih plesnih zvrsti je potekala v športnem centru Millenium v BTC-ju od 9h pa do 12h, z njimi pa je odplesala tudi prof. Štrumbelj- Drusany.

Bowling s pohodom je potekal v dveh skupinah; 1. skupina so bili vsi gimnazijci, 2. pa vsi veterinarji.  Najprej so se, ob 8.45 na bowling stezo podali gimnazijci. Ob  12.15 so se na bowling podali še veterinarji, ki so prej hodili po blatni Poti spominov, potem pa so se zamenjali z gimnazijci.

DSC_0076_resizeDSC_0090_resizeDSC_0133_resize

Tretja dejavnost, ki so se jo lahko udeležili dijaki, je bil pohod na Rašico. Zbirno mesto je bilo na mostu čez Savo pri Črnučah. '' Trpeli'' pa na tem pohodu niso samo dijaki, ampak tudi njihovi čevlji, saj je v tem letnem času in vremenu precej blata.

Najbolj zanimiva od vseh dejavnosti pa je bil turnir v medrazredni  odbojki, ki je potekal kar v šolski telovadnici. Učenci od 1. do 3. letnika so se zbrali že 7.45, ob 8.15 pa so začeli s tekmami. Med seboj se je pomerilo dvanajst ekip, za vsako tekmo so imeli na voljo po sedem minut. Mesto sodnice je tokrat pripadalo Katarini Nared- Volavšek. 

IMG_0247_resize IMG_0263_resizeIMG_0401_resize

Tokrat je prvo mesto zasedel 1. a, ostale rezultate pa si lahko ogledate na plakatu, ki visi v jedilnici na oglasni deski.

IMG_4889_resize

Kljub poškodbam ter blatu in dežju  pa smo se dijaki neizmerno zabavali , saj nam vsaj za en dan ni bilo potrebno sedeti za šolskimi klopmi.


 

 

Pripravila Liza Primc

Foto: Maja in Neja