Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

ŠD PAINTBALLDolgo smo ju čakali – sneg in zimski športni dan. V nasprotju z zimo, ki še ni bila prav radodarna s snegom, pa smo za športni dan lahko izbirali kar med petimi aktivnostmi, vendar je bil po našem izboru prvak med prvaki indoor paintball.

Dobra polovica se nas je odločila za to – komajda bi ji lahko rekli – športno dejavnost. Ob prihodu smo se razporedili v različne skupine, nato "skovali bojni načrt" in se podali norenju naproti po poligonu. V igri smo neizmerno uživali in se zabavali.

 

 

 

Kar v domači telovadnici smo se med seboj v odbojki pomerili dijaki 1. in 2. letnikov v prvi skupini, v drugi pa so tekmovale ekipe 3. in 4. letnikov. Zmagovalni sta bili ekipi oddelkov 2. V in 4. VT, ki sta svoji sladki nagradi podelili tudi z drugouvrščenima ekipama iz 2. VE in 3. VT. Čestitamo!

ŠD odbojkaŠD odbojka1ŠD odbojka2

 

 

 

 

 

 

Zdi se, po številu prijavljenih dijakov, da squash ni med najbolj priljubljenimi. Morda ne veste? Igra se v prostoru na posebnem igrišču, omejenem s štirimi stenami in s posebnimi loparji ter gumijasto žogico. Cilj igre je žogico odbiti tako, da je nasprotnik ne bo mogel odbiti nazaj. Tisti, ki smo tam bili, smo se dodobra razgibali in ogreli. ŠD squash

 

 

 

 

 

Pohodniki smo se zbrali v Šentvidu in se podali proti Toškemu čelu - nismo se predali mrazu, ampak smo kar hitro zagrizli v hrib, nato pa se prepustili sicer zasneženi, a nadvse prijetni gozdni poti. Tudi na tokratnem pohodu so nam delali družbo pasji prijatelji, tako da smo bili res pisana druščina. Ko smo prispeli na vrh Toškega čela, smo se malce okrepčali, nato pa se vračali nazaj po isti poti, izza zimskih oblakov pa se nam je prijazno nasmihalo tudi sonce. šd pohod2šd pohod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Začeli smo s snegom, pa z njim še končajmo. Ker bi bil zimski športni dan brez aktivnosti na snegu le njegova klavrna podoba, smo si smučarji in deskarji za ta dan izbrali Krvavec. Lani smo se borili z meglo, vetrom, snegom in dežjem, letos pa je bilo super. Ne verjamete? Poglejte, v kakšnem vremenu smo uživali!

šd smučanje

šd smučanje1

 

 

 

 

 

 

 Utrinke s športnega dne zbrala: Nives Višnar