Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Športni dnevi

Objavljamo informacije o dejavnostih na športnem dnevu. Udeležba je obvezna. 
Na športnem dnevu je strogo prepovedano uživanje alkoholnih pijač in drugih nedovoljenih substanc.
Želimo vam veliko športnih užitkov.

Preberi več

Zima nam letos ni naklonila prav veliko lepih dni in v sredo, ko smo se odpravili na športni dan, je bilo še posebej turobno. Tistih, ki smo izbrali aktivnosti v dvoranah, to ni prav nič motilo. V šoli smo lahko navijali za ekipe, ki so se pomerile v medrazrednem tekmovanju v odbojki in zaploskali dvema zmagovalnima ekipama. V prvi skupini (3. in 4. letniki) je slavila ekipa 3. B oddelka, v drugi (1. in 2. letniki) pa je zmago v žep pospravila ekipa 2. VE oddelka. Čestitamo!
Odbojka3Odbojka2
Prav prijetno je bilo tistim, ki smo si zaželeli vodnih aktivnosti. Odšli smo v Vodno mesto Atlantis in njihova spremljevalka nam je s ponosom prenesla pohvale, ki so jih našim dijakom namenili učitelji plavanja in reševalci iz vode. Ja, to so naši dijaki!

Preberi več

1ve - zmagovalci odbojke na mivkiV sredo, 7. 6. 2017, smo izpeljali zadnji športni dan. Največ dijakov je uživalo na paintballu, ki ga je v obojestransko zadovoljstvo izvedel PB klub Spayder. Ena skupina se je preizkusila v vožnji s kajakom in s kanujem po Ljubljanici obiskala center Ljubljane. Drugi so po uvodnem pohodu odigrali strateško igro, ki je novost med našimi aktivnostmi. Ljubitelji odbojke so se na šentviških igriščih pomerili v igri na mivki, kjer je zasluženo zmagala ekipa 1.VE razreda.
Kljub neugodnemu vremenu smo doživeli sproščen in zanimiv dan.
Zapisala: Katarina Nared Volavšek

V sredo, 18.1.2017, smo se dijaki Gimnazije in veterinarske šole z veliko muko odrekli pouku in se podali na zimski športni dan. Ker nas je veliko in ima vsak svoj okus, so koordinatorji športnega dneva tudi tokrat poskrbeli, da je vsakdo prišel na svoj račun. Tako smo lahko izbirali med pohodom, plavanjem v Atlantisu, smučanjem v Gerlitznu, pohodom z bowlingom in medrazrednim tekmovanjem v odbojki.

Preberi več