Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Tudi letos se je kar nekaj dijakov in dijakinj naše šole udeležilo športno-rekreativne prireditve Ljubljanski maraton. Tokrat so dogajanje popestrile vremenske razmere – dež in sneg!

V soboto, 27.10. 2012, smo se udeležili srednješolskega teka na 4,3 km dolgi trasi, ki je potekala po ulicah centra mesta. Dan je bil deževen, ves čas so se izmenjavali večji in manjši nalivi. Voda, voda, voda,…povsod samo voda!!! V nedeljo, 28.10. 2012, se je Ljubljana zbudila v snegu in mrazu. Ob 8. uri in 30 minut so bili na vrsti tekači na 10 km dolgi trasi. Za njih so bile razmere najbolj neugodne – mraz, sneg, plundra,… Do starta maratona in polmaratona (ob 10.30) se je sneženje sicer malo umirilo, vendar to ni pomenilo bistvenega izboljšanja razmer.

Naše tekačice in tekači so se v zares neprijetnih vremenskih razmerah pogumno podali na pot in traso uspešno pretekli - kljub mrazu, do kože premočenim oblačilom in z vodo napolnjenim supergam!

Poudariti je potrebno, da se je v takšnih razmerah marsikdo odpovedal udeležbi in ostal doma na toplem in suhem, zato ste vsi, ki ste prišli in odtekli, dosegli še toliko večji uspeh!

BRAVO TEKAČI, ČESTITAMO!!!

 Ljubljana, 29.10.2012

Aktiv ŠVZ