Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Izbirni športni program

viteški vikend 2019Med 17. in 19. majem je na šoli potekal športni vikend, na katerem so se dijaki, ki so to aktivnost izbrali kot 3. uro športne vzgoje, pomerili v srednjeveških igrah in dejavnostih: v srednjeveškem golfu in nogometu, izdelavi in streljanju z lokom, srednjeveški alki in še v čem. V nočnih urah pa smo se z baklami odpravili tudi na Golovec. Čeprav vreme ni bilo idealno in nismo spali na udobnih posteljah, smo se zabavali in se v nedeljo razšli prijetno utrujeni.
Zapisala: Monika Morato

Osojščica 2019

Tudi letos smo se v okviru predmeta športna vzgoja odpravili v dveh terminih na štiridnevno smučanje v Avstrijo, na smučišče Osojščica (Gerlitzen).
Na lepo urejenem in varnem smučišču so dijaki napredovali v smučarskem znanju, poznopopoldnaske ure pa smo izkoristioli za druženje in medsebojno spoznavanje.
Zapisal: Janez Šorc

  1. Skupina od 10.–13. 01. 2019: udeleženci so 3. in 4. letniki iz GVŠ in Živilske šole.
    Odhod v četrtek, 10. 01. ob 7.00 uri izpred šole, vrnitev v nedeljo, 13. 01. ob 18.00 uri.
  1. Skupina od 17.–20. 01. 2019: udeleženci so 1. in 2. letniki iz GVŠ.
    Odhod v četrtek, 17. 01. ob 7.00 uri izpred šole, vrnitev v nedeljo 20. 01. ob 18.00 uri.

Nastanjeni bomo v hotelu Post v vasi  Osoje (Ossiach) ob Osojskem jezeru. Smučali bomo na smučišču Osojščica (Gerlitzen).  
Cena smučanja je 222 € in vsebuje:
- štiri dnevne smučarske vozovnice;
- tri polne penzione;
- smučarski avtobus;
- prevoz Ljubljana-Osojščica in nazaj.
Prvi dan se bo začel penzion z večerjo, zato dijaki poskrbite za kosilo sami. Na avtobus pridite v smučarski opremi, ker bomo šli takoj na smučišče.

Dijaki morate imeti s seboj osebni dokument in kartico evropskega zavarovanja. 
V primeru odsotnosti iz katerega koli razloga ste vsi prijavljeni dolžni plačati sorazmerni del stroškov in prevoz (20 €).
Starši lahko dobite dodatna pojasnila pri profesorju Šorcu po telefonu 040 666 232.
Zapisal: Janez Šorc, prof. ŠVZ

zimaTakoj po novoletnih počitnicah začenjamo z zimskim delom izbirnih športov. Dijake prosimo, da pozorno pregledajo razpored in termine posameznih aktivnosti in se ob morebitnih težavah v zvezi s tem pogovorijo s svojim profesorjem ŠVZ. Opozarjamo, da je udeležba na prijavljenih športih obvezna. V primeru upravičene odsotnosti v roku enega tedna prinesete obvestilo o odsotnosti svojemu
razredniku. 
Aktivnosti v dvorani tečejo od četrtka, 3. januarja 2019 dalje, od 14. 15 do 15. 45. 
Za vse aktivnosti (razen streljanja) je obvezna športna oprema!

Preberi več

Začenjamo z jesenskim delom izbirnih športov. Dijake prosimo, da pozorno pregledate razpored in termine posameznih aktivnosti in se ob morebitnih težavah v zvezi s tem pogovorite s svojim profesorjem ŠVZ.
Udeležba je na prijavljenih športih obvezna. V primeru upravičene odsotnosti v roku enega tedna prinesete obvestilo o odsotnosti svojemu razredniku.
Aktivnosti v dvorani tečejo od 1. 10. 2018 dalje, in sicer se začnejo ob 14. 15 in zaključijo ob 15. 45.
Pri vseh aktivnostih je obvezna športna oprema.

Preberi več