Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obvestila

Obveščamo vas, da bomo v jesenskem času začeli z BREZPLAČNIMI tečaji tujih jezikov in računalniške pismenosti za odrasle. Ponujamo vam začetne in nadaljevalne tečaje (A1 in A2) angleščine, nemščine in italijanščine, lahko pa vas podučimo, kako uporabljati računalnik za vsakdanjo rabo doma ali v službi. Torej, če ste zaposleni, stari 45 let ali več in imate nižjo stopnjo izobrazbe (največ IV. stopnja), vljudno vabljeni, da se nam pridružite in v sproščenem vzdušju obnovite ali usvojite nova znanja tujih jezikov ali pa se priučite računalniških veščin za vsakdanjo rabo. Več o programu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Dijaki PRVIH LETNIKOV se zberete v šolski avli ob 8.00 uri. Tam boste dobili prve informacije, nato boste z razredniki odšli v učilnice. S seboj prinesite pisalo in kakšen zvezek.
Dijaki VIŠJIH LETNIKOV boste ob 10.55 uri (tj. 4. šolsko uro) imeli najprej dve razredni uri in nato še dve uri pouka po urniku.
Prvi dan malice ne bo.

Objavljamo razpored popravnh izpitov na jesenskem roku. Nekateri izpiti se opravljajo samo pisno ali samo ustno, nekaj je takih, ko kandidati najprej rešujejo pisni del izpita, nato sledi še ustni pred komisijo.
Še nekaj pojasnil:
- Izpit, ki je pisni in ustni (P + U), se opravlja v istem dnevu: pisno ob 8.00, ustno od 11. ure naprej.
- Izpiti, ki se opravljajo samo pisno (P), se pišejo ob 8.00.
- Izpiti, ki so samo ustni (U), se opravljajo ob 8.30. Izjema so konjereja, farmakologija in prehrana; ustni izpiti se bodo začeli ob 11.00 uri.
Natančnejši razpored komisij in prostorov je objavljen na šolski oglasni deski. Tukaj si lahko ogledate Razpored_popravnih_izpitov_jesenski_rok.pdf 

Izpit, ki je pisni in ustni (P + U), se opravlja v istem dnevu: pisno ob 8.00, ustno ob 11.30.
Izpiti, ki se opravljajo samo pisno (P), se pišejo ob 8.00.
Izpiti, ki so samo ustni (U), se opravljajo ob 8.30.
Natančnejši razpored komisij in prostorov je objavljen na šolski oglasni deski. Tukaj si lahko ogledate Razpored_izpitov.pdf

Pisni deli predmetnih izpitov dijakov četrtih letnikov za izboljševanje ocene bodo v sredo, 25. 5. 2016, ob 8.00 v učilnici E 6.