Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obvestila

Dijaki 4. letnikov se zberete v šoli ob 7.30, ob 8. uri začnete pisati maturitetni predpreizkus, in sicer:
- gimnazijci iz matematike,
- veterinarski tehniki iz matematike oz. angleščine.
Maturo pišete do 10. ure, ob 10.30 pričnete z malico oz. s poukom (odvisno, kje imate 4. uro pouk). 4. letniki imate nato štiri ure pouka po urniku, ki je razviden iz eAsistenta.

Vsi preostali letniki začnete ob 10.30 z malico oz. s poukom po urniku.
Praktični pouk veterinarskih tehnikov teče brez zamika urnika, torej tako, kot ste sicer dogovorjeni z učitelji. 

INFO2018 kolažDijaki in učitelji so učencem in njihovim staršem predstavili delo in življenje na Gimnaziji in veterinarski šoli: kako poteka pouk v šoli (v učilnicah in laboratorijih) in praktični pouk, kako se učimo na različnih taborih, potek večdnevnih športnih dejavnosti in še veliko drugega.

Predstavili smo jim tudi živalice iz naših terarijev in akvarijev, našega legvana Fračka pa tudi štirinožce, ki se nam pogosto pridružijo pri pouku.

Preberi več

V četrtek, 18. januarja 2017, bodo ob 16.30 uri roditeljski sestanki za vse oddelke, razen za 2. VE (prof. Strajn) in 4. A (prof. Kočar).
Za vse tretje letnike bo skupen sestanek, in sicer:
- za 3. A in 3. B v E15,
- za 3. V, 3. VE in 3. VT pa v jedilnici.
Po roditeljskih sestankih se bodo ob 17. uri začele skupne govorilne ure, ko boste starši lahko govorili tudi s posameznimi profesorji. Na voljo vam bodo praviloma do 19. ure.
Skupne govorilne ure so namenjene krajšemu pogovoru; če potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se oglasite na tedenskih govorilnih urah.
Parkirate lahko na športnem igrišču za šolo.

KatarinaKatarini Nared Volavšek, učiteljici športne vzgoje, je Zveza športnih pedagogov Slovenije podelila priznanje za dolgoletno delo na področju športa otrok in mladine. Poleg tega, da je dolgoletni vodja tima Zdrave šole, je njen prispevek pomemben tudi v skrbi za pestrost izbirnih športnih vsebin pri 3. uri ŠVZ in pri uvedbi večdnevnih taborov s športno vsebino na Gimnaziji in veterinarski šoli. 
Nagrajenki iskreno čestitamo!

V četrtek, 23. novembra 2017, se bodo ob 16. uri začele skupne govorilne ure. Namenjene so krajšemu pogovoru; če starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se oglasite na tedenskih govorilnih urah. 
Ob 18. uri pa starše vljudno vabimo v avlo šole, kjer boste lahko prisluhnili prazničnemu programu, ki so ga za vas pripravili dijaki. Hkrati organiziramo na šoli tudi dobrodelni bazar adventnih venčkov, katerega izkupiček bomo namenili Florinemu skladu za pomoč dijakom v stiski.
Starši lahko parkirate na športnem igrišču za šolo.