Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obvestila

KatarinaKatarini Nared Volavšek, učiteljici športne vzgoje, je Zveza športnih pedagogov Slovenije podelila priznanje za dolgoletno delo na področju športa otrok in mladine. Poleg tega, da je dolgoletni vodja tima Zdrave šole, je njen prispevek pomemben tudi v skrbi za pestrost izbirnih športnih vsebin pri 3. uri ŠVZ in pri uvedbi večdnevnih taborov s športno vsebino na Gimnaziji in veterinarski šoli. 
Nagrajenki iskreno čestitamo!

V četrtek, 23. novembra 2017, se bodo ob 16. uri začele skupne govorilne ure. Namenjene so krajšemu pogovoru; če starši potrebujete za pogovor s profesorjem več časa, je bolje, da se oglasite na tedenskih govorilnih urah. 
Ob 18. uri pa starše vljudno vabimo v avlo šole, kjer boste lahko prisluhnili prazničnemu programu, ki so ga za vas pripravili dijaki. Hkrati organiziramo na šoli tudi dobrodelni bazar adventnih venčkov, katerega izkupiček bomo namenili Florinemu skladu za pomoč dijakom v stiski.
Starši lahko parkirate na športnem igrišču za šolo.

V četrtek, 7. septembra, bodo ob 17.00 uri roditeljski sestanki za vse 2., 3. in 4. letnike.

Za vse 1. letnike pa bodo sestanki potekali v petek, 8. septembra, ob 17.00 uri.

Parkirate lahko na športnem igrišču za šolo.

Dijaki PRVIH LETNIKOV se zberete v šolski avli ob 8.00 uri. Tam boste dobili prve informacije, nato boste z razredniki odšli v učilnice. S seboj prinesite pisalo in kakšen zvezek.
Dijaki VIŠJIH LETNIKOV boste ob 10.55 uri (tj. 4. šolsko uro) imeli najprej dve razredni uri in nato še dve uri pouka po urniku. Urnik bo od četrtka naprej dostopen preko eAsistenta.
Prvi dan malice ne bo.