Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obvestila

Dijaki 4. letnikov se zberete v šoli ob 7.30, ob 8. uri začnete pisati maturitetni predpreizkus, in sicer:
- gimnazijci iz slovenščine,
- veterinarski tehniki iz slovenščine.
Maturo pišete do 10. ure, ob 10.30 pričnete z malico oz. s poukom (odvisno, kje imate 4. uro pouk). 4. letniki imate nato štiri ure pouka po urniku, ki je razviden iz eAsistenta.

Vsi preostali letniki začnete ob 10.30 z malico oz. s prvo šolsko uro pouka po urniku. Izjema je oddelek 2.V, ki z vajami pri biologiji prične 3. šolsko uro.
Praktični pouk veterinarskih tehnikov teče brez zamika urnika, torej tako, kot ste sicer dogovorjeni z učitelji.

Objavljamo informacije o dejavnostih na športnem dnevu. Udeležba je obvezna. 
Na športnem dnevu je strogo prepovedano uživanje alkoholnih pijač in drugih nedovoljenih substanc.
Želimo vam veliko športnih užitkov.

Zimski športni dan - razpored

Opozorilo: Zaradi vremenskih razmer bo pohod izveden v smeri Šentvid - Toško čelo - Šentvid!

logika

Na Martinovo soboto, 10. 11 je v Ljubljani na Fakulteti za elektrotehniko potekalo že 33. državno tekmovanje iz znanja logike za dijake in študente. Nanj so se uvrstili tudi štirje naši dijaki. Jaka Kozjek in Špela Janežič sta vsak v svoji kategoriji dosegla odlično srebrno priznanje.
Čestitamo!
Zapisal: Jože Premru

PP3 03Zavod Ypsilon organizira v sodelovanju s predstavništvom Evropske komisije interaktivni dogodek za mlade Stopi v korak s poklici digitalne dobe v petek, 23. 11. 2018 od 15. do 19. ure v prostorih Fakultete za družbene vede (Ljubljana).
Dogodek je namenjen mladim, ki se bodo v nekaj letih vključili na trg dela. Dijaki bodo imeli priložnost v živo spoznati posameznike, ki opravljajo poklice, ki jih še pred nekaj leti ni bilo, in se pogovoriti z evropsko komisarko Violeto Bulc, ki bo predstavila karierne možnosti za mlade, ki jih ponuja EU.
Cilj dogodka je mladim približati trg dela in jim omogočiti, da v živo spoznajo slovenska podjetja iz različnih sektorjev, ki razvijajo inovativne produkte ali storitve, uvajajo nove poslovne procese ali način dela, pa naj gre za blockchain tehnologije, krožno gospodarstvo, umetno inteligenco ali spremembe v bolj tradicionalnih sektorjih.
Dogodek je brezplačen, več o njem pa lahko najdete v priponki in na Facebook strani.

 

20181006 114035Naša diamantna maturantka Nina Vlašič, veterinarska tehnica na Gimnaziji in veterinarski soli se je 7. oktobra 2018 udeležila sprejema predsednika RS Boruta Pahorja in ministra za izobraževanje znanost in šport dr. Jerneja Pikala. Na Brdu pri Kranju sta ji na dogodku čestitali tudi ravnateljica Marjana Mastinšek-Šustar in direktorica Jasna Kržin Stepišnik.