Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Povzetki projektnih nalog

Objava povzetkov projektnih nalog

Projektne nalogeDijaki 4. letnika tehniške gimnazije so aprila predstavili svoje projektne naloge, ki so del predmeta biotehnologija na naši šoli. Povzetke nalog si lahko preberete tukaj.

zagovori pd 2016Objavljamo povzetke letošnjih projektnih nalog, ki so jih izdelali dijaki četrtih letnikov v programu tehniške gimnazije. Zagovori so potekali 13. in 14. aprila 2016. Na predstavitvah so bili prisotni tudi nekateri zunanji mentorji, ki se jim za sodelovanje pri izvedbi projektnega dela iskreno zahvaljujemo. Maturantke in maturantje so tudi letos opravili izjemno delo, za kar jim še enkrat čestitamo. 
Povzetki_projektnih_nalog_2016.pdf

PD»Zanimivi naravoslovni predmeti, kot so biotehnologija, mikrobiologija in laboratorijske vaje na programu tehniške gimnazije BIC Ljubljana, so mi odprli pot v naravoslovno znanost in raziskovanje. Na ta način sem ugotovila tudi, kaj si v življenju želim početi,« je povedala dijakinja Stela Špoljar, ki je skupaj s Kjaro Špoljar pripravila projektno nalogo z naslovom Priprava nanodiskov z vsebnostjo lipidov kot v eritrocitni membrani za poskuse vezave listeriolizina O. Tehniška gimnazija BIC Ljubljana se sicer od splošne gimnazije razlikuje prav omenjenih v treh predmetih.
V četrtek, 16., in v petek, 17. aprila 2015, je na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, na Gimnaziji in veterinarski šoli potekala predstavitev projektnih del pri maturitetnem predmetu biotehnologija. Na letošnjem zagovoru projektnih nalog se je predstavilo 26 nalog, pri katerih je sodelovalo 43 dijakov.
Povzetki_projektnih nalog_2015.pdf

Preberi več