Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Športna tekmovanja

V tej kategoriji se objavljajo rezultati s športnih tekmovanj

Trobevšek suvanje krogleV sredo, 15. 5., je v Mariboru potekal finale posamičnega prvenstva Slovenije za dijake in dijakinje srendjih šol. Nejc Trobevšek (4. VT) je kljub neugodnim vremenskim razmeram (mraz, dež in veter) postal državni prvak v suvanju krogle. Za uspeh mu iskreno čestitamo!

Nejc Trobevšek (4. VT), je v ponedeljek, 6. maja, na področnem posamičnem prvenstvu v atletiki za srednje šole z rezultatom 14, 51 metra osvojil odlično 2. mesto v metu krogle.
Čestitamo!
Zapisala: Monika Morato

namizni tesnisV aprilu 2019 je potekalo prvenstvo srednjih šol v namiznem tenisu v Ljubljani. Našo šolo so zastopali: dijakinja Pia Starman ter dijaki Miha Krištof, Matija Lukežič, David Tomc ter Luka Čiča.
Prvi dan so fantje igrali dvojice, Miha Krištof in David Tomc sta zasedla 4.–6. mesto. Drugi dan je v posamičnih igrah Luka Čiča osvojil 4.–7. mesto. Pri dekletih je Pia Starman med 27. tekmovalkami zasedla odlično 3. mesto.
Zapisal: Miha Krištof

IMG 20190328 110717V četrtek, 28. 3. 2019, je v Tivoliju potekalo srednješolsko prvenstvo Ljubljane v plavanju. Udeležile so se ga tri naše dijakinje: Ana Avšič iz 3. A ter Julija Vodenik in Brina Manfreda Golob iz 3. B. Brina je v kategoriji 50 m prsno med nekategoriziranimi tekmovalkami, s popravljenim osebnim rekordom, zasedla odlično 2. mesto.
Čestitamo!
Zapisala: Katarina NAred Volavšek

OdbojkaV sredo, 13. 3. 2019, smo na Ižanki izvedli dlje časa načrtovano tekmo v odbojki. Na obeh enotah, na Živilski šoli ter Gimnaziji in veterinarski šoli, smo izbrali fantovsko in dekliško ekipo in se pomerili v šestih nizih (po dva niza fantje, dekleta, mešano). Naše igralce so s tribun spodbujali dijaki 2. VT razreda, najboljšega po uspehu v 1. ocenjevalnem obdobju. V skupnem seštevku so naše ekipe nabrale več zmag in domov odšle z zasluženo nagradno torto.
Kolegom na Ižanki se zahvaljujemo za izvedbo in se pridružujemo mnenju dijakov, da bi kaj podobnega organizirali tudi v bodoče.
Zapisala: Katarina Nared Volavšek