Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

akademija 2019V torek, 21. maja, smo se s tradicionalno Akademijo in podelitvijo nagrad in priznanj poslovili od zaključnih letnikov. Generacija zaključnih letnikov, ki jo sestavlja 131 dijakov, je pripravila predajo ključa, ki so si ga z napetim in zabavnim tekmovanjem morali prislužiti dijaki tretjih letnikov. Dijaki četrtih letnikov so pripravili različne igre in izzive, kjer so se njihovi nasledniki pomerili v plesu, kvizu in športu ter ob tem dodobra nasmejali zbrano publiko. Najbolje se je po ocenah stroge žirije odrezal 3. B, ki je tako postal ponosen enoleten varuh ključa šole. Tretji B, dobro ga čuvajte, zaklenite neumnosti in probleme ter odklepajte le dobre trenutke!
Po predaji ključa je zbrane nagovorila še ravnateljica in podelila škurhove nagrade ter zlata škurhova priznanja. Nagrade ob zlatem priznanju so si z večletnim in prizadevnim delom ter uspehom prislužili: Neža Garvas, Miha Kosec, Vid Rozman, Maj Rozman, Miha Kupljenik in Mirjam Golouh. Čestitamo!
Maturante po četvorki in zabavnem slovesu na Akademiji čaka še obilo učenja, da bodo na maturi kar se le da uspešni. Verjamemo, da bodo tudi k učenju pristopili tako prizadevno in radoživo, kot so se od nas poslovili.
Zapisala: Bojana Žižek