Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

IMG 20181009 202659Dijaki 3. V so se skupaj s profesorjem Tadejem Cvenkom in profesoricama mag. Majo Kuhar in Darjo Rizmal odpravili na lov za jesenskimi žarki, čim hitrejšimi kilometri ter novimi frazami v angleškem in kemijskem jeziku.
Med 4. in 6. 10. 2018 smo v Zapotok vnesli ne samo mladostno energijo, pač pa tudi vedoželjnost in zagnanost po pridobivanju tistih znanj, ki sicer v šolski klopi stežka najdejo svoje mesto.V zapisovanje reakcij izpodrivanja smo vrinili obravnavo angleške poezije. Končno pa smo se lahko izrazili tudi na umetniškem področju ter se tako nevede urili v premagovanju komunikacijskih barier in težav pri nastopanju ter v krepitvi veščin dobrega timskega dela. Športno vzgojo smo vzeli tako zelo resno, da smo se vsi skupaj zagnali čez drn in strn ter nabrali dobre ocene iz atletskih vsebin. A še bolj kot ocene nas veseli napredek v gibalnem smislu posameznikov, ki smo ga dosegli z vzpodbudnim vzdušjem in z zgledom drug drugemu.

2018 10 10 20 49 05Ker dijaki to šolsko leto drug za drugim postajajo polnoletni, želimo ta dogodek oplemeniti s prvo krvodajalsko akcijo. V ta namen nas je obiskal tudi prostovoljec Rdečega križa Slovenije.Medpredmetni tabor je dosegel svoj namen, poleg socialnih kompetenc smo namreč krepili tudi učne in gibalne, ter nam postavil veliko novih izzivov za leto, ki je pred nami!
Zapisala: Darja Rizmal / Fotografije: Ela Zdešar, Maja Kuhar