Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

ljubljanskizma 3jLeto je naokoli in zopet razpisujemo fotografski natečaj. Tokrat pričakujemo fotografije kraja, kjer ste doma. Vsako mesto ali vas ima svoje posebnosti, vedute in detajle, ki so vam še posebej všeč. Predstavite jih še drugim!

Pogoji sodelovanja:

1. Na natečaju lahko sodelujejo vsi dijaki, študenti in zaposleni na BIC.
2. Natečaj ima temo: »TO JE MOJE MESTO«. Pričakujemo fotografije domačega kraja.
3. Fotografije so lahko obdelane z vsemi znanimi računalniškimi orodji.
4. Vsak udeleženec lahko sodeluje s petimi fotografijami na dano temo.
5. Poslane fotografije morajo biti v celoti avtorsko delo sodelujočega, za kar ta tudi prevzema vso odgovornost.
6. Format digitalnih fotografij mora biti primeren za izdelavo fotografij v velikosti 20 X 30 cm (okoli 2400 px vodoravno x 1600 px navpično). Fotografije morajo biti v formatu JPEG ali JPG.
7. Pošiljanje fotografij: fotografije lahko oddate na USB ključku, CD oz DVD ploščku ali pošljete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
8. Organizator lahko poslana dela uporabi za nekomercialno promocijo oziroma predstavitev razstave v medijih. Če se avtor s tem ne strinja,, naj to napiše na prijavnici.
9. Za najboljša dela bodo ob odprtju razstave podeljene praktične nagrade. Vsak udeleženec lahko dobi samo eno nagrado. Odločitev žirije je dokončna in nepreklicna.
10. Izidi bodo objavljeni na spletni strani GVŠ.
11. Sodelovanje na razstavi pomeni, da avtor sprejema pravila, ki jih postavlja organizator.
12. Dodatne informacije dobite na e-mail naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.