Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

IMG_3519_resize15. razstava Bioexo bo potekala 14. in 15. septembra 2013 v velikem rastlinjaku botaničnega vrta v bližini Oddelka za biologijo Biotehniške fakultete, na Večni poti 111 v Ljubljani.

Predstavili bomo našo novo maskoto, ki sliši na ime Franček.
Tokrat bo pozornost usmerjena kar k trem skupinam eksotičnih živali: tropskim vrstam želv, dvoživk (še posebno žab). Tretja skupina živali so žuželke. Njihovo lepoto boste lahko občudovali v posebni razstavi v stavbi Biološkega središča. Za vse tiste, ki pa imate raje kot luskaste, puhaste živalice, boste v posebnih prostorih lahko pobožali tudi zajčke, hrčke ali morske prašičke. Manjkale ne bodo tudi mesojede in druge raznolike rastline ter kaktusi.

SPREMLJAJOČE AKTIVNOSTI

sobota 14.9.2013

PREDAVANJE: Problematika invazivnih živali in rastlin v Sloveniji sobota 14.9.2013 ob 17h v predavalnici B7 Biotehniške fakultete, Zavod Thuja

NOČNO HRANJENJE IN OGLED ŽAB: sobota ob 21.00 - potrebna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

nedelja 15.9.2013

DELAVNICA ODPRAVLJANJE STRAHU DO ŽIVALI, nedelja 21.9.2012 OB 12.h v predavalnici B7, izvaja Aleš AbramPREDAVANJE: Oskrba v vivariju in novosti v živalskem vrtu - izkušnje in zgodbe predavalnica B7 ob 15h, Paul van der Vliet

PREDAVANJE: Čudovite žuželke in njihovo vedenje. Ob. 17h v predavalnici B7, prof.dr. Janko Božič

IGRALNICA DIHURJEV V igralnico dihurjev lahko pripeljete svoje dihurje vendar s pogojem, da so živali veterinarsko pregledane, cepljene proti kugi in tretirane proti parazitom. Še posebej opozarjamo, da je na novo kupljenih osebkov ne vodite v to igralnico in da jih tam spustite na lastno odgovornost.

IGRALNICA PODGANIC V igralnico podganic lahko pripeljete svoje živali vendar s pogojem, da so živali zdrave. Še posebej opozarjamo, da je na novo kupljenih osebkov ne vodite v to igralnico in da jih tam spustite na lastno odgovornost. Na voljo bo več različnih igral in velik labirint.

OGLASNA DESKA: prodam, kupim, menjam