Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Interesne dejavnosti

Z veseljem objavljamo rezultate šolskega tekmovanja v računalniškem razmišljanju in pismenosti - Bober. Kljub skromni udeležbi višjih letnikov je osem dijakinj in dijakov doseglo dovolj točk za bronasto bobrovo priznanje.

1. letnik
Jurij Malovrh
Karmen Rehar
Nika Virant
Brina Predalič
Teja Okorn
Lea Belaj

3. letnik
Kevin Koman Modic

4. letnik
Maruša Kerenčič

Tokrat ni nihče zbral dovolj točk za uvrstitev na državno tekmovanje. Vsem nagrajencem iskrene čestitke, ostali pa boste dobili novo priložnost, da se izkažete, prihodnje šolsko leto.

Maruša resize16.1.2016 je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani potekalo državno tekmovanje v računalniškem razmišljanju in pismenosti - Bober.

Z veseljem objavljamo, da se je med 3. letniki Maruša Kerenčič uvrstila na 2. mesto in osvojila zlato bobrovo priznanje. Gašper Bergant, ki se je boril v veliki množici iz 1. letnikov si je delil 28. mesto. Obema čestitamo za lep uspeh. 

 

Vabimo vas na ogled gledališke igre Tine Kosi To ti je lajf, ki bo v sredo, 18. junija 2014, ob 19. uri v avli Gimnazije in veterinarske šole. Vstop je prost. Prostovoljni prispevki so dobrodošli in bodo namenjeni ljudem, ki so jih prizadele poplave. Več na povezavi pdfe-vabilo_to_ti_je_lajf.pdf

Šahovski krožek 022Šah ali igra kraljev, je strateška družabna igra s katero se ljudje zabavajo že stoletja. O njem velja mnogo predsodkov ki se več ali manj navezujejo na ''piflarje'' toda šah je pravzaprav zelo zabavna igra, le v pravi družbi. Tako se učenci vseh razredov ob torkih občasno zberemo pod vodstvom Profesorja Premruja ter namesto pred televizorji prosti čas preživljamo za črno-belo igralno desko.

Preberi več

Podkategorije

 • Vivarij

  Kategorija Vivarij vsebuje vse prispevke povezane z dogajanjem v šolskem vivarju

  Števec prispevkov:
  3
 • Fotografski krožek

  Prispevki povezani z delovanjem Fotografskega krožka

  Števec prispevkov:
  7
 • Naravoslovni krožek

  V tej kategoriji se objavljajo prispevki v zvezi z naravoslovnim krožkom

  Števec prispevkov:
  11