Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Interesne dejavnosti

ŽabaV prostorih GVŠ je ves konec tedna potekala prireditev prireditev, na kateri smo lahko podrobneje spoznavali številne zanimive živali, ki jih v živalskem vrtu nimajo na ogled. Vrstile so se delavnice, na katerih so gostje odpravljali strah in predsodke pred dvoživkami, plazilci in mrgolaznijo, seznanjali so se z napotki o gojenju, tudi naši veterinarji so imeli svoj kotiček s strokovno pomočjo pri težavah hišnih ljubljencev.
Fotografsko reportažo je pripravila naša nekdanja dijakinja Nika Janežič, ogled je mogoč na FB

Z veseljem objavljamo rezultate šolskega tekmovanja v računalniškem razmišljanju in pismenosti - Bober. Kljub skromni udeležbi višjih letnikov je osem dijakinj in dijakov doseglo dovolj točk za bronasto bobrovo priznanje.

1. letnik
Jurij Malovrh
Karmen Rehar
Nika Virant
Brina Predalič
Teja Okorn
Lea Belaj

3. letnik
Kevin Koman Modic

4. letnik
Maruša Kerenčič

Tokrat ni nihče zbral dovolj točk za uvrstitev na državno tekmovanje. Vsem nagrajencem iskrene čestitke, ostali pa boste dobili novo priložnost, da se izkažete, prihodnje šolsko leto.

Maruša resize16.1.2016 je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani potekalo državno tekmovanje v računalniškem razmišljanju in pismenosti - Bober.

Z veseljem objavljamo, da se je med 3. letniki Maruša Kerenčič uvrstila na 2. mesto in osvojila zlato bobrovo priznanje. Gašper Bergant, ki se je boril v veliki množici iz 1. letnikov si je delil 28. mesto. Obema čestitamo za lep uspeh. 

 

Vabimo vas na ogled gledališke igre Tine Kosi To ti je lajf, ki bo v sredo, 18. junija 2014, ob 19. uri v avli Gimnazije in veterinarske šole. Vstop je prost. Prostovoljni prispevki so dobrodošli in bodo namenjeni ljudem, ki so jih prizadele poplave. Več na povezavi pdfe-vabilo_to_ti_je_lajf.pdf

Podkategorije

Kategorija Vivarij vsebuje vse prispevke povezane z dogajanjem v šolskem vivarju

Prispevki povezani z delovanjem Fotografskega krožka

V tej kategoriji se objavljajo prispevki v zvezi z naravoslovnim krožkom