Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Dijaška skupnost

V imenu organizacijskega odbora 2. tekmovanja v znanju in spretnostih za dijake in študente konzorcija biotehniških šol v š. l. 2015/16, vas vabimo k udeležbi na temo MED NA PODEŽELJU IN V MESTU, ki bo potekalo v petek, 6. 5. 2016, na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma. Zadnji rok za skupinsko prijavo dijakov oz. študentov je 15. april 2016. Več informacij v:

Dijaška organizacija Slovenije že nekaj let zapored organizira projekt Naj dijak, s katerim želijo izbrati aktivne dijake in dijakinje, ki niso le uspešni na učnem področju, ampak se v prostem času ukvarjajo tudi z različnimi obšolskimi dejavnostmi. 
Prijavijo se lahko vsi dijaki, rok za oddajo prijave pa je 14.3. 2016. Vso razpisno dokumentacijo in navodila za sodelovanje pri projektu lahko najdete na spodnji povezavi. V kolikor imate še kakšno vprašanje v zvezi s projektom, se obrnite na Kajo Krajnc (predsednico SD GVŠ).
Zmagovalca projekta bosta prejela nagrade, ki bodo podeljene na zaključni slavnostni prireditvi, ki bo potekala v mesecu maju 2016 na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.
razpis naj dijak

Tudi dijaki in učitelji naše šole smo se pridružili zbiranju pomoči za prizadete prebivalce poplavljenih območij. Z zbranimi sredstvi smo v petek, 23.5.2014 v Kulturno-pastoralni center v Ljubljani odpeljali vodo, pripomočke za osebno higieno in nekaj hrane za otroke. Poleg tega smo zbrali okoli 100 kg hrane za pse in mačke ter nekaj povodcev in ovratnic; vse smo predali drušvu Animal angels, ki skrbi, da pride pomoč v prave roke. Posebna zahvala pri organizaciji gre Žigu, Sanji, Špeli, Tanyi in Lizi.

Pust201403Pustno tekmovanje bo potekalo v torek, 17. 2. 2015. Vsak razred mora predstaviti svojo masko (lahko tudi več kot eno), predstavlja se lahko posameznik, skupina dijakov ali cel razred. Nastopi lahko s skečem, pesmijo ali plesom. Trajanje predstavitve naj bo do 5 min.

Masko je potrebno prijaviti do 12. 2. 2015 dijakinjam Manci Ozvatič, Maji Eberhard ali Maruši Fon. Pri prijavi nas opozorite, če za podlago pri nastopu potrebujete glasbo ali pa kakšne druge pripomočke.

Najboljše tri maske bodo nagrajene.

Vabljeni tudi profesorji!

Skupnost dijakov GVŠ

IMG 5918 resizeTudi na Gimnaziji in veterinarski šoli smo v decembrski praznični čas vstopili na poseben način. V torek, 24. 12. 2013, je v lepo okrašeni jedilnici potekala šolska proslava, ki se je pričela s slovensko in evropsko himno,

Preberi več