Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Konzorcij biotehniških šol Slovenije razpisuje 4. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente biotehniških šol Slovenije z naslovom: »BUČNA SEMENA IN BUČNO OLJE«, namenjeno dijakom in študentom članic Konzorcija. Tekmovanje bo potekalo 12. 4. 2018 (z začetkom ob 12. uri) na IC Piramida Maribor. Tekmovanje bo potekalo v šestih kategorijah (kulinarika, živilstvo, prispevek oz. besedilo, pogrinjki, znanje in fotografija). Študente in dijake ter mentorje vabimo k prijavi. Prijavo z imenom in priimkom tekmovalca, mentorja, izbrano kategorijo tekmovanja posredujte najkasneje do 28. 2. 2018 na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V primeru več prijav na posamezne kategorije, bomo morali na zavodu pripraviti še predtekmovanje, zato upoštevajte rok prijave 28. 2. 2018. Več informacij najdete v dokumentih pod Preberite več:

Dokumentacija vsebuje:

  1. STRATEGIJO ZASNOVE IN RAZVOJA TEKMOVANJA S PODROČJA BIOTEHNIKE, namenjenega dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije
  1. PRAVILA O TEKMOVANJU DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 4. tekmovanje z naslovom: »BUČNA SEMENA IN BUČNO OLJE«.
  1. RAZPIS TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljen za 4. tekmovanje z naslovom: »BUČNA SEMENA IN BUČNO OLJE«.
  1. DODATNA TEHNIČNA NAVODILA ZA POTEK TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 4. tekmovanje z naslovom: »BUČNA SEMENA IN BUČNO OLJE«.
  2. Soglasje polnoletnih tekmovalcev
  3. Soglasje staršev/skrbnikov