Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obveščamo vas, da bomo zaradi velikega zanimanja v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Zavodom RS za zaposlovanje organizirali dodatno brezplačno usposabljanje Kuharske veščine, namenjeno brezposelnim osebam.

Usposabljanje traja 104 ure (od tega je praktičnemu usposabljanju namenjeno 60 ur) ter lahko služi kot priprava na preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK).

Začetek usposabljanj bo predvidoma 18.10.2013 na Ižanski cesti 10, Ljubljana.

Do brezplačnega usposabljanja s področja kuharskih veščin so upravičene osebe, ki so prijavljene v evidenci brezposelnih oseb Zavoda RS za zaposlovanje ter osebe, ki so pred izgubo zaposlitve (3 mesece pred odpovednim rokom, iztekom pogodbe, podjetje v stečajnem postopku, …) 

INFORMACIJE: Gregor Matos in Tomislav Silaj;

TEL.: 01 280 76 29

MAIL:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PRIJAVA: Izpolnite prijavnico in jo oddajte osebno, po pošti ali preko e-pošte na naslov:
BIC Ljubljana, MIC, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana oziroma Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.